Act and Grow by Maria Gerlofson erbjuder utbildning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv, där människor mår bra och får utvecklas.

Vi kopplar ihop forskning om hållbart ledarskap och effektiva team, med vetenskapen om vad som förebygger stress och hur vi blir produktiva, engagerade och kreativa.

Senaste nytt

Din integritet

Din integritet

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) införs i hela EU 25 maj 2018. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.
Act and Grow  by Maria Gerlofson värnar om din integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi har dina personuppgifter (som mail-adress, namn, och i vissa fall ditt företag) för att du vid något tillfälle har:

  • börjat prenumerera på vårt nyhetsbrev
  • varit eller är kund hos oss
  • varit i kontakt med oss

Jag hoppas att du vill fortsätta att ta emot mail med inspiration, tips och inbjudningar. Jag använder endast ditt namn och din adress till att skicka ut inspirationsbrev, knappt en gång i månaden och lämnar dem inte vidare till någon. Är du kund till mig, har jag samma uppgifter och du kan när som helst begära att få veta vilka de är.

Om du inte vill fortsätta ta emot mina utskick, kan du avsluta din prenumeration på botten av de nyhetsmail du får. Du kan också kontakta mig om du vill veta vilka uppgifter jag har om dig eller om du vill att jag tar bort dem. Maila då maria@actandgrow.se

Med vänlig hälsning
Maria Gerlofson på Act and GrowVill du veta mer