Kreativt skrivande och inspiration – sommarkurs

pennor färg

Starta sommaren med en energikick till dig själv! Under en vecka, 26 – 30 juni,  får du tillfälle att öka din kreativitet, få inspiration och skriva. Vi gör övningar som släpper loss din fantasi och kreativitet. Du får hjälp att komma igång och släppa eventuell prestationskrav. På kursen blandar vi övningar, skrivande och samtal om kreativa processer. Du får garanterat mycket skratt, en kreativ kick och tillfälle till skrivande utan krav.
Varje dag mediterar vi för att kunna vara närvarande och fokuserade.
Fokus är på skrivlust, kreativitet och egen utveckling. Men du får även en kort guide med skrivregler och tips. Jag ger kortare individuell feedback till alla i gruppen.
Endast tio platser – boka nu! maria@actandgrow.se  Anmäl dig före 31 maj!!
Kursen ges på Södermalm i Stockholm, på Lindvallsgatan 4 i Act and Grows lokaler. Det är max tio minuters promenad till hotell, vandrarhem och flera olika badplatser. Måndag startar vi 9.30 och håller på till 16.30. Fredag den 30 juni slutar vi 15.00. Alla andra dagar 9 – 16.30.
Maria är coach, författare, journalist och teaterlärare. Hon var tidigare chefredaktör på Tidningen PS! Personlig utveckling & psykologi. Hon har skrivit bl a Mod – stå upp för dig själv, Natur & Kultur och Coachboken på Liber förlag tillsammans med Anja Lindberg.  Nu skriver hon på en roman och en fackbok för Liber om hållbart ledarskap. Hon är även bokredaktör i Tidningen Chef. Maria är medlem i författarförbundet.
writerPris: 2900:- inklusive moms. Kaffe, te, smörgåsar och frukt ingår. Lunch äter vi på någon av alla mysiga restauranger eller fik i närheten eller som du vill. Anmälan och info:  maria@actandgrow.se
Läs mer om Maria och Act and Grow på www.actandgrow.se

Leave a Reply

Vad kan jag göra för dig? Maila mig din fråga. Skicka mail