Act and Grow by Maria Gerlofson erbjuder utbildning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv, där människor mår bra och får utvecklas.

Vi kopplar ihop forskning om hållbart ledarskap och effektiva team, med vetenskapen om vad som förebygger stress och hur vi blir produktiva, engagerade och kreativa.

Senaste nytt
 

Håll i längden

Personlig handledning och coachning

Hållbar människa.

Som hållbar människa lever du ett liv där du mår bra, får använda dina styrkor och gör det du tycker om.

Du vet också hur du själv kan hantera stressen när den kommer och vad just du behöver göra för att må bra. Du har en bra balans mellan krav och förutsättningar att möta kraven.

 

Tre upplägg för träning i egen hållbarhet:

 

* Personlig handledning i ditt ledarskap. Med hjälp av Checklistan för drömchefer stämmer vi av vad du behöver träna och jobbar med det tillsammans. Jag ger dig stöd, handledning och coachning för att du ska hålla själv och samtidigt skapa hållbara team som når uppsatta mål och skapar resultat.

* Kurs i stresshantering med bland annat ACT – Acceptance & Committment training. Fyra träffar á tre timmar plus två timmars uppföljning. För grupper på 6 – 14 personer.

* Individuell coachning eller rådgivning i ledarskap, stresshantering och/eller konsten att leda sig själv.

“Jag har läst Marias bok om “Mod” och blev inspirerad av hennes energi, klokhet och engagemang. Maria är en utmärkt ledare av ACT – utbildningen genom hennes förmåga att skapa tillit, gemenskap och kunskap i ämnesområdet. ACT ger ökad insikt och kunskap om hur balans i livet skapas och minskar stress.”

Birgitta Björk, Senior konsult på Betula Utveckling.

Vill du veta mer