Utvecklas med improvisationsteater kvällskurs 17 maj

giraffer

Få saker har utvecklat mig så mycket som improvisationsteater, mer än de flesta kurser i personlig utveckling! Dessutom är det extremt roligt. Genom den har jag blivit mer närvarande, mer spontan, mer flexibel och mer kreativ.

När improvisatörer ska lära sig att bli duktiga, tränar de olika förmågor i praktiska övningar. Det kan handla om att träna sin spontanitet, sin förmåga att kunna släppa kontrollen och återta den, att bejaka andra, lyssna och vara lyhörd. Det är också övningar som tränar dig i att bredda ditt register av känslouttryck och kroppsspråk.

Nu vill jag erbjuda dig en kväll med de bästa och roligaste övningarna. Under workshopen gör vi övningar, samtalar och reflekterar under varsam ledning av mig.

Vi ses  den 17 maj 18.30 – 21.00 på Lindvallsgatan 4 vid Hornstull i Stockholm. Kostnad  300:- plus moms. Anmäl dig på maria@actandgrow.se Senast 9 maj! Endast 10 platser varav några redan är bokade! 

improövning

IMG_2208

Här till vänster är jag med Keith Johnstone, en av de stora inom improvisationsteater, när jag gick en kurs för honom i London 2014.

Till höger gör jag en övning som handlar om hur kommunikation förändras när den förs vidare. Från en konferens om improvisationsteater i organisationer augusti 2016.

Boka en kurs eller AW med teamwok enligt impro? Läs här eller kontakta mig direkt på maria@actandgrow.se eller 0707305997.

Leave a Reply

Vad kan jag göra för dig? Maila mig din fråga. Skicka mail