För dig som vill ha en förändring!

Coach betyder att ta människor från en plats till en annan. Genom att ställa utmanande frågor, lyssna aktivt och tillsammans med dig utforska vart du vill och hur du bäst ska nå dit, stöttar jag dig på vägen.

Jag coachar främst chefer och företagare som vill stärka sig själva, sitt företag eller sitt ledarskap. Ibland kombinerar jag coachning med utbildning i ledarskap, kommunikation och kreativitet. Jag arbetar även med stresshantering och stressförebyggande metoder.

Maila mig för mer info.

Med mig som coach får du nya perspektiv och utmaningar som för dig i mål. Du får hjälp att se vad du behöver göra och pepp att faktiskt göra det. Coachning fokuserar på dina styrkor, på framtiden och på coachboken-bilddet som fungerar. Som coach är jag tydlig, närvarande och klok. Jag vill höja professionaliteten hos coacher och har därför tillsammans med Anja Lindberg skrivit Coachboken.

I januari 2018 kommer jag ut med en bok om Hållbart Ledarskap.

Jag är nyfiken på coaching

Vi träffas i min lokal på Södermalm i Stockholm, på ditt kontor, på telefon eller via Skype.

Jag är ICF associate certified coach, ACC. Det innebär att jag har över 200 timmars coachning bakom mig, utbildning, mentorcoachning och att min coachning blivit avlyssnat, utvärderad och godkänd av ICF. Jag har även utbildning i pedagogik, psykologi, ledarskap och kreativitet. Och är internationell civilekonom. Jag har drivit eget företag i 30 år och har själv varit chef med budget- och personalansvar.

Maila mig för mer info.
Läs intervjuer om Coachboken här,  här eller här

Marie Beck, SPPFör mig är coachningen ett otroligt viktigt verktyg i utvecklingen av mitt ledarskap. Att få möjlighet att dryfta frågor som rör mitt ledarskap och min affär med en utomstående professionell person som kan ge mig nya idéer och input är oerhört värdefullt och givande. Maria har fått mig att tänka i andra banor, se nya och fungerande lösningar på problem och på ett handfast, tryggt och mycket kompetent sätt givit mig stöd och lett mig framåt i mitt ledaruppdrag. Alla har vi väl någon gång känt att man är ensam i sin roll som ledare – det behöver man inte vara!

Marie Beck, tidigare försäljningschef SPP Livförsäkringar, coachklient

EvaMarias budskap om mod i vardagen var det som först fångade mitt intresse. Hon är en kompetent coach med en rak och inkännande stil, och hennes coachning leder till förändring! Jag anlitar henne gärna igen, och rekommenderar andra att göra detsamma.

Eva Karlfeldt, HR-chef på BancTec