Act and Grow by Maria Gerlofson erbjuder utbildning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv, där människor mår bra och får utvecklas.

Vi kopplar ihop forskning om hållbart ledarskap och effektiva team, med vetenskapen om vad som förebygger stress och hur vi blir produktiva, engagerade och kreativa.

Senaste nytt
 

Jobba som drömteamet

Träning, kunskap och coachning

Hållbart team.

Hållbara grupper har ett gott samarbete, god kommunikation och hög kreativitet.

Ni ser fördelar med olikheter och mångfald. Ni brinner för er vision, når era mål tillsammans och har kul på vägen.

Genom träning, kunskapspass och coachning får ni veta vad som skapar goda team och vad just ni behöver träna på. Ju mer ni tränar – desto bättre blir ni!

 

Workshop hållbara team  tre förslag på upplägg:

 

* Coachning och träning för effektiva och kreativa team under ett år. Tio träffar á två timmar, förutom första och sista träffen som är fyra timmar. Det är som att ha regelbunden gruppträning för teamet!

* Två timmars workshop med gruppcoachning – varannan vecka i tre månader. (sex träffar) Här får ni träna er på att hitta och göra de handlingar som verkligen för er i mål – och dessutom hitta det mål som gör skillnad. Mer intensiv men snabbare gruppträning.

* Tre timmars workshop för team som vill ha inspiration, lägga grunden för gott samarbete och vill ha hjälp att få igång kreativiteten.

”Vi arbetade med improvisationsteater för att utveckla samverkan och bemötande. Maria guidade oss genom att vända på normer om seriositet och status. Kreativiteten ökade, samspel och arbetsglädje likaså. Maria besitter verkligen förmågan att leda en grupp samstämt genom äventyr så att alla utvecklas och gruppen blir allas.”

Hanna Jakhammer, enhetschef stadsdelsförvaltning i Stockholm

”Gruppcoachningen med Maria var en jättebra start på vårt interna arbete med arbetsgruppen. Utan Marias genomtänkta och samtidigt lyhörda coachning tror jag inte att vi hade kommit lika långt i vårt arbete på den här tiden. Jag kan verkligen rekommendera gruppcoachning med Maria, det är mer än väl värt investeringen!”

Sofi Cyréus, VD, Cyréus Arkitektur AB

Vill du veta mer