Act and Grow by Maria Gerlofson erbjuder utbildning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv, där människor mår bra och får utvecklas.

Vi kopplar ihop forskning om hållbart ledarskap och effektiva team, med vetenskapen om vad som förebygger stress och hur vi blir produktiva, engagerade och kreativa.

Senaste nytt
om act and grow

Vi kopplar ihop forskning om det goda ledarskapet med det som främjar hälsa

act and grow: rådgivning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv

Act & Grow drivs av Maria Gerlofson. Hon är Internationell civilekonom, ICF ACC-certifierad coach, dramapedagog och skådespelare i improvisationsteater. Maria är även utbildad i ledarskap, personlig utveckling och handledare i stresshantering med ACT.

Hon har lett flera kreativa verksamheter och tidigare varit chefredaktör på Tidningen PS!

Maria är bokredaktör i Tidningen Chef och gör Chefboken där aktuell ledarskapslitteratur sammanfattas

Hon har skrivit böckerna:

Här kommer vi, 1997 på Sober Förlag

Mod – stå upp för dig själv 2010 på Natur& Kultur

Coachboken, en lärobok i coachning tillsammans med Anja Lindberg 2017 på Liber.

Drömchef eller stressmakare – 9 vägar till hållbart ledarskap, 2018 på Liber

 

Act and Grow erbjuder rådgivning, coachning och workshops för ett mer hållbart arbetsliv, där människor mår bra, är fokuserade, har roligt och kommer i mål.

 

Vi kopplar ihop forskning om det goda ledarskapet, med vetenskapen om vad som förebygger stress, främjar hälsa och vad människor behöver för att vara produktiva, engagerade och kreativa på jobbet.

Vi ger 10 procents rabatt till alla ideella föreningar med 90-konto.

Act and Grow hette tidigare Gerlofson Kommunikation & Kreativitet och har funnits sedan 1986.

”Ditt framträdande var uppskattat hos våra medarbetare och du fick  höga betyg. Vi i ledningsgruppen samlar ihop material från våra grupparbeten samt kommentarer från dagarna, där flera punkter handlar om vardagsstressen och vad vi kan påverka själva. Detta ska vi tillsammans med våra medarbetare  jobba vidare på, med enkla och några få mål försöka skapa oss en behagligare  tillvaro. Tack för din inspiration.”

Ulf Söderberg
Enhetschef  Trafikverket

”Marias budskap om mod i vardagen var det som först fångade mitt intresse. Hon är en kompetent coach med en rak och inkännande stil, och hennes coachning leder till förändring! Jag anlitar henne gärna igen, och rekommenderar andra att göra detsamma.”

Eva Karlfeldt
HR-chef på BancTec

Vill du veta mer