Kick-off med Visionsverkstad!

målbild3

Vad vill du fokusera på fram till nästa sommar? Vad är viktigast för dig att prioritera för att du ska må bra och nå dina mål och leva som du vill? Vill du ha stöd och pepp för att verkligen komma i mål denna gång och förverkliga mer av dina drömmar? Kom på en kick-off för dig själv torsdagen den 31 augusti.

Du får övningar och verktyg som gör att du hittar de visioner och mål som är engagerande, utmanande och lockande för dig. Du får stöd i att se vad du behöver göra för att nå ditt mål.
Vi gör praktiska övningar och guidade meditationer som hjälper dig att utforska drömmar och önskningar. Övningarna och tipsen baserar sig på aktuell psykologisk och hjärnforskning.
I slutet av dagen gör alla en visionsboard, en tavla med klipp, ord eller bilder som hjälper dig att se vad som är viktigt för dig framöver. Kursen passar dig som är egenföretagare, privatperson eller ledare som vill styra upp ditt liv och ladda dig med motivation och riktning.

Vi avslutar med att skåla för framtiden i ett glas bubbel!
Efter kursen har du en vision, tydliga mål och en egen handlingsplan.  Anmälan: maria@actandgrow.se

Välj mellan tre paket:
1. Enbart workshop 900:- plus moms
2. Workshop plus en timmes individuell coachning 2 000:- plus moms
3. Workshop och fem coachtimmar under hösten. 5 800:- plus moms.

Tid: 31 augusti 13 – 16.30 Plats: Lindvallsgatan 4, Södermalm Stockholm
I workshopen ingår fika, enkel macka, frukt och material. Max tio personer.
Anmäl dig till Maria Gerlofson på maria@actandgrow.se Ange vilket paket du valt. Senast 17 augusti!

Maria Gerlofson är ICF-certifierad ACC-coach och författare till Mod – Stå upp för dig själv och nu senast Coachboken tillsammans med Anja Lindberg. Nu skriver hon på en bok om Hållbart ledarskap för Liber. Maria är även handledare i Stresshantering med ACT – Acceptance and Commitment Training. Hon driver Act and Grow i sin mysiga lokal på Lindvallsgatan 4 Södermalm i Stockholm. Förutom externa uppdrag i olika organisationer som coach och facilitator har hon öppna workshops och individuell coachning. Hon är även bokredaktör på Tidningen Chef och var tidigare chefredaktör på PS! och Leva PS!

 Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vart du går. Men om du vet vart du ska och varför, ökar chansen att du når dit du vill och har roligare på vägen!

P1011161

Sätt en kurs och styr stadigt mot dina mål!

Leave a Reply

Vad kan jag göra för dig? Maila mig din fråga. Skicka mail