Om en dryg månad kommer boken Drömchef eller stressmakare? 9 vägar till hållbart ledarskap. Men redan nu är jag igång med kurser, workshops och coachning för dig som vill bli mer av en drömchef och mindre stressmakare.

En bra chef skapar en god och hållbar arbetsmiljö där alla mår bra, inklusive chefen själv, och där ni samtidigt når de mål ni har med verksamheten. I kursen får du kunskap, verktyg och träning för att skapa en god psykosocial arbetsmiljö som arbets/projektledare och chef. Du lär dig också att förebygga stress hos dig själv och andra.

Med det stora antalet sjukskrivningar pga psykisk ohälsa och stress har ett hållbart ledarskap blivit allt viktigare. De nya reglerna från arbetsmiljöverket ställer också större krav på chefer.

Jag gör olika upplägg för kurser i hållbart ledarskap. Här är tre olika varianter:

* Ettårig kurs med tio kursdagar, plus individuell coachning samt en dags uppföljning.

* Tredagars workshop med halvdags uppföljning, med coachning som extra tillägg.

* Två halvdagars workshop med kort fakta och reflektion utifrån checklistan drömchef eller stressmakare.

Kontakta mig på maria@actandgrow.se eller 0707305997 för mer information.

hoppisolnedgångVill du ha personlig handledning i ditt ledarskap? Med hjälp av Checklistan för drömchefer stämmer vi av vad du behöver träna och jobbar med det tillsammans. Jag ger dig stöd, handledning och coachning för att du ska hålla själv och samtidigt skapa hållbara team som når uppsatta mål och skapar resultat.

Kontakta mig för ett första möte.