Nu är det dags för en ny omgång av kursen Bygg ditt mod – Stå upp för dig själv! Kursen för kvinnor som vill ha mer kraft att sätta gränser, säga ifrån och leva sitt eget liv. Du kan anmäla dig här!
Är du för snäll för ditt eget bästa? Har du svårt att sätta sunda gränser ? Är du rädd för att verka egoistisk om du står upp mer för dig själv och tar mer plats?
Då är du verkligen inte ensam!! I hela mitt yrkesliv har jag mött så många kvinnor som kan verka modiga utåt, men som inte riktigt tar för sig, som inte når ut med sin kompetens och som låter andra gå före hela tiden. Jag har också varit sådan själv. När jag skrev min bok Mod – stå upp för dig själv 2010 var det med ett beslut att sluta fega och börja leva mer fullt ut. Samtidigt som jag ville stötta fler att låta modet bli större än rädsla och tvekan.
Nu på lördag den 2 oktober startar jag upp igen med en ny grupp kvinnor som får tillgång till den gedigna webbkursen bygg ditt mod! Jag har utökat kursen och har lagt till flera träffar då jag coachar och vi pratar mer om mod tillsammans. Antalet platser är begränsat – så anmäl dig nu om du vill hänga på ! Välkommen med din anmälan här!