I februari kommer den – boken Drömchef eller stressmakare? 9 vägar till hållbart ledarskap. Men redan nu kan du tjuvkika på omslaget.

Drömchef eller stressmakaren var ett inlägg på Linkedin som fick en enorm spridning. Många kommentarer handlade om att fler borde läsa råden. Majoriteten hade jobbat under en stressmakare och önskade sig drömchefer. För snart ett år sen bestämde jag och Liber att det skulle blir en bok av inlägget och jag började skriva i mars.

Boken är för dig som leder andra människor och vill skapa en god arbetsmiljö där alla mår bra, inklusive du själv, och där ni når era mål med verksamheten utan att rusa in i väggen. Den hjälper dig att bli en drömchef som använder ett hållbart ledarskap.

Boken kopplar ihop forskning om det goda ledarskapet, med vetenskapen om vad som förebygger stress och vad människor behöver för att vara produktiva, engagerade och kreativa på jobbet. Du lär dig också att förebygga stress hos dig själv och andra.

Skriv upp dig på nyhetsbrevet så får du en påminnelse om när boken kommer ut!

Roligt är att jag redan nu fått förfrågningar om utbildningar för personalansvariga i hållbart ledarskap. Jag utvecklar en kurs och senare i vår även en webbutbildning. Det blir ett härlig gott hållbart år! Hör av dig till mig om du också vill prata om hur ni kan få mer av ett hållbart ledarskap. maria@actandgrow.se