Teambuilding med improvisationsteater!

Bli mer agil, flexibel och positiv med hjälp av övningar från improvisationsteatern! I två timmar gör vi övningar tillsammans som ger både utveckling och en rolig stund tillsammans. Jag pratar också kort om hur vår hjärna fungerar och vad vi behöver för att samarbeta väl och vara kreativa. Ni får också coachning i hur ni kan använda era lärdomar under workshopen på bästa sätt i er verksamhet.

I improvisationsteater tränar ni bland annat ett bejakande förhållningssätt, flexibilitet, närvaro, snabbhet, mod, kommunikation och kreativitet. Dessutom leker ni och har roligt – inte minst viktigt för ett bra klimat och resultat! Det är ett lättsamt sätt att tänja sin komfortzon och lära känna varandra bättre.

Boka på maria@actandgrow.se eller ring 0707305997

Improvisationsteater med mig har varit med i ett forskningsprojekt som visade att arbetsglädjen och förmågan till samarbete i gruppen ökade med 40 procent!

Jag blandar övningar från improvisationsteater med coachning och verktyg från ledarskap och organisationsteori.

Jag, Maria Gerlofson, är coach, dramapedagog, civilekonom och journalist. Jag har skrivit böckerna Mod – stå upp för dig själv och Drömchef eller stressmakare? 9 vägar till hållbart ledarskap. Förra året kom Coachboken som jag skrivit tillsammans med coachen och VD´n för Coachutbildning Sverige, Anja Lindberg. Jag är bokredaktör i Tidningen Chef och gör Chefboken.

Jag arbetar med utveckling av grupper och individer med fokus på ett hållbart ledarskap.