GDPR

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) infördes i hela EU 25 maj 2018. De nya bestämmelserna ersätter personuppgiftslagen (PuL) och skärper kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter.
Act and Grow by Maria Gerlofson värnar om din integritet och din rätt att själv ha kontroll över dina personuppgifter. Vi har dina personuppgifter (som mailadress, namn, och i vissa fall ditt företag) för att du vid något tillfälle har:

  • börjat prenumerera på vårt nyhetsbrev
  • varit eller är kund hos oss
  • varit i kontakt med oss

Jag hoppas att du vill fortsätta att ta emot mail med inspiration, tips och inbjudningar. Jag använder endast ditt namn och din adress till att skicka ut inspirationsbrev, knappt en gång i månaden och lämnar dem inte vidare till någon. Är du kund till mig, har jag samma uppgifter och du kan när som helst begära att få veta vilka de är.

Om du inte vill fortsätta ta emot mina utskick, kan du avsluta din prenumeration på botten av de nyhetsmail du får. Du kan också kontakta mig om du vill veta vilka uppgifter jag har om dig eller om du vill att jag tar bort dem. Maila då maria@actandgrow.se